újévi ajándékok


Sebi nagyon szeret kézműveskedni, és már nagyon várta azt is, hogy január legyen és mehessen oviba. el is határozta, hogy a hosszú szünet után nem csak úgy simán visszatér az oviba, hanem ajándékot is visz a barátainak. kiválasztotta és meg is csinálta az ajándékokat. külön a fiúknak (fiúsat) és külön a lányoknak (nagyon lányosat).
tessék, lássék:

a rénszarvasok készültek a fiúknak. krumplinyomda a fejük, a fülüket és az orrukat Sebi ujjal festette. az agancs, szem és a száj pedig fekete filccel van megrajzolva. apának is ilyet adott névnapjára.


és a lányos könyvjelzők. nagy gondot fordított az arc megrajzolására, volt amit kétszer is újra kellett ragasztanunk, mert nem volt megelégedve az arckifejezéssel. az első tündér vigyorog, a második morcos (úgy tűnik, szereti ezt a morcos arckifejezést, az angyalai között is volt morcos), és a harmadik mosolygós.

a karácsonyi ajándékokat is saját maga készítette, Jankának még varrt is, de sajnos ezekről nem készült kép.

Megjegyzések

  1. Ügyes! A morcos vicces lesz, amikor odaadja. Bár gondolom már rég megkapta a címzett. :D Biztos ez lesz a kedvenc könyvjelzője(?) "tessék itt van ez a mérges tündér, utálja a fejedet, ha előveszed majd mindig jusson eszedbe...buciképű!"

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések